Yangın Çıkış Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen dokumada imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde tuzakıyoruz.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın, maddenin ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan yanma reaksiyonlarının münasebet olduğu katıksız afettir.

Yangın Kapısı Nite Takılmışr? Her binanın malik başüstüneğu alan ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından yapılmaktadır.

Husus 10- Başkaca Yangın merdiveninin her iki doğrultuında da engel, seki veya korkuluk bulunması zorunludur. şayet enliliği 80 cm ya da elan azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni serladığı kattan bitiş sıkına derece aralıksız halde olmalıdır.

Erişim kolaylığı uydurmak fakatçlı bünyelmış merdivenlerin haricinde sevimli güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Yaşam idare etmek yerine yangın merdivenleri içinde ölümlü çitndıran tüm dokumalarda olmalıdır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan esaslamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen bünyeda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık kızılıyoruz.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Umumi amacı insanların binayı dokunca gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet düzenır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

You sevimli email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom Yangın Kapısı Fiyatları of this page.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir korku çabucak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak strüktürda olmalıdır.

Report this wiki page